T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / AKYAZI - Nevruz Banoğlu İlkokulu

Okulumuzda “Büyüyünce Ne Olsam?” etkinliği yaptık.

Okulumuz, değerli konuşmacıların katılımıyla unutulmaz bir söyleşi etkinliğine ev sahipliği yaptı. Okulumuzdaki “Büyüyünce Ne Olsam?” etkinliği, Sayın Kaymakamımız Mustafa İkbal EŞKİ’nin şeref verici katılımıyla ve diğer özel konuklarımızın değerli katkılarıyla büyük bir başarıya ulaştı. Etkinliğin düzenlenmesinde büyük katkıları olan Sayın Hakimimiz Turgay NAS’a özellikle teşekkür ederiz.

Etkinliğimize şeref veren Sayın Kaymakamımız Mustafa İkbal EŞKİ, Sayın Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Aksoy AĞTÜRK, Sayın Emniyet Müdürümüz Yılmaz DEMİREL, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep ÖZDEMİR, Sayın Müftümüz Kamil Özcan DEMİR, Sayın Başhekimimiz Yavuz TEPEÇINAR, Sayın İtfaiye Müdürümüz Taner ESİN, Jandarma Kıdemli Üstçavuş Ethem DEMİRCİ, Orman işletme müdür yardımcısı ve şefi eklememişim Yakup Bayır ve Burkan Alpagut ve Jandarma Teğmenler İlhan GİRGİN ile Fatih DEMİRCAN’a katılımları ve öğrencilerimizle değerli bilgilerini paylaştıkları için minnettarız.

Öğrencilerimiz, toplumun farklı alanlarında hizmet veren bu değerli isimlerle interaktif bir ortamda soru-cevap şeklinde geçen etkinlikte, kariyer yolları, kişisel gelişim ve toplumsal konular hakkında önemli bilgiler edindiler. Etkinlik, öğrencilerimizin vizyonunu genişleten ve onları geleceğe hazırlayan bir deneyim oldu.

Sayın Hakimimiz Turgay NAS ve diğer bütün özel konuklarımıza, öğrencilerimizin ufuklarını genişleten katkıları için teşekkür ederiz. Etkinliği titizlikle planlayan sınıf öğretmenlerimiz Sevgi KARA ve Yusuf KOPYA’ya ve her zaman destekleriyle yanımızda olan Okul Müdürümüz Soner ARABACI’ya özel şükranlarımızı iletiyoruz.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 12:44 - Görüntülenme: 105
  Beğen | 24  kişi beğendi