SAKARYA / AKYAZI - Nevruz Banoğlu İlkokulu

Ara

Akyazı Kaymakamlığı ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden oluşan voleybol takımımız 3. oldu. Öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Diş Doktoru Özgür Hanım Tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmeni Mehmet AKCAN ve 4.sınıf Zümre Öğretmenlerimiz Özlem DURSUN, Zehra YILMAZ, Kadir YAĞMUR, Merve SETTAŞI öncülüğünde Filisti'ne Yardım Kermesi düzenlenmiştir. Destek olan başta öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, okul aile birliğimiz, ve tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü Öğretmenimiz Mehmet AKCAN liderliğinde 4. sınıf öğrencilerimiz ÇEDES Projesi kapsamında okul bahçesine fidanları toprakla buluşturdular. Öğretmenimize , öğrencilerimize ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Sakarya AFAD ekibi tarafından öğrencilerimize afet eğitimi verildi. Eğitim veren AFAD ekibimize teşekkür ederiz.